Akció!

Stokke Tripp Trapp etetőszék: Walnut

43 650 Ft 41 000 Ft

Új,összeszerelt utolsó darab!  Pár felületi karc pici szépséghiba lehet rajta.

Apró karc előfordulhat rajta

Ellenőrzött, bolti kiállított darab Anyaga: bükkfaSzíne: walnut, sötét barna A Tripp Trapp® ülésének és lábtartójának egyedülálló módon állítható magassága és mélysége követi gyermekét annak fejlődése során, hogy mindig kényelmesen ülhessen.
A gyermekek tanulásának és fejlődésének kulcsa a szülők és a környezet megfigyelése és hatásuk a gyermekre.
Megosztás, kötődés és a kommunikációs készségek fejlődése – ez segíti őket a kölcsönös kommunikációban nemcsak gyermekkorban, hanem életük későbbi szakaszaiban is.
A Tripp Trapp az optimális és helyes ülési pozícióba emeli gyermekét.
A Stokke Tripp Trapp széke, amelyet arra terveztek, hogy közelebb hozza a gyermeket az asztalhoz, lehetővé teszi, hogy gyermeke a család többi tagjával együtt üljön, egyen és kölcsönösen hassanak egymásra.
A Stokke díjnyertes Tripp Trapp  gyermek-magas széke nemcsak rengeteg jellemzőt, funkciót és előnyt biztosít önnek és gyermekének, hanem teljesíti és túlteljesíti az összes biztonsági szabványt is.
A gyermek számára ülés közben megfelelő ergonómikus támasztékot nyújtó Tripp Trapp® lehetővé teszi, hogy gyermeke helyet foglaljon a családi asztalnál, és együttműködjön önnel és a család többi tagjával

A katalóguskép illusztráció, ugyan így néz ki az eladó termék is

Elfogyott

Értesítést kérek
Cikkszám: BV003879 Kategóriák: ,