Rólunk

Kedves Látogató!

Köszöntünk a megújult webáruházunkban! Amennyiben a régi oldalon (www.babavar.hu) már rendelkeztél a belépéshez szükséges adatokkal, kérjük használd azokat, amennyiben problémába ütköznél, az Elfelejtett jelszó menüpont alatt az emailcímed megadásával kérhetsz új jelszót! Technikai okokból a régi oldalról csak a számlázási cím került átemelésre, ezért kérjük a rendelés feladása előtt ellenőrizd, hogy megfelelő-e a számlázási/szállítási cím! Probléma, kérdés esetén keress minket bizalommal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén!

Áruházunkban babáknak és mamáknak való praktikus dolgokat találsz többek között a következő kategóriákból:
babakocsi, autósülés, etetőszék, pelenkázó, járóka , járássegítő, babaszoba bútor, kismamaruha, babaőrök, bébimonitorok, hordozók, biztonsági rácsok, játékok és egyéb kiegészítők!

Kérlek nézz körbe nálunk!
Termékeim Németországból származó használt, és nem használt viszont  csomagolás nélküli, esetenként szépséghibás vagy bontott csomagolású (másodosztályú) termékek. Ezek feltüntetése a termék állapotának felmérése után a termékleírásban szerepel. Apró szépséghiba előfordulhat rajta. Ha konkrétan határozott  látható szépséghiba van rajta ami említendő,  azt igyekszem jelezni. Kérlek ezt a vásárlásnál vedd figyelembe!

Regisztrálás/vásárlás előtt kérlek figyelmesen olvasd el a Vásárlási feltételeket!
A Teszveszen Babavar1 néven is megtalálhatók a termékeink, ha esetleg azok közül megtetszik valami, azt is meg tudod vásárolni kikiáltási áron.
Jó böngészést és vásárlást kívánunk!