Hape Óriás Activity Kocka 12 hó+

37 900 Ft

Új, bontott dobozos.

Ez egy fantasztikus, óriási Activity Kocka! Tömör fából, vízbázisú festékkel készült és éveken át tartó móka lehet. Nagyon biztonságos, 12 hónapos kortól már használható.

Mozgásra, gondolkodásra, járásra ösztönzi a gyerekeket.

Főbb fejlesztési területek: finommotorika, szem-kéz koordináció, színek tanulása, felismerése, logikus gondolkodás. A kocka tetején található egy golyóvezető pálya. Itt egy lombos fán és egy kisbékán keresztül visz az út. Segíts hazatalálni a cuki kisállatkáknak.

Található még a tetején egy kalapálós játék is.

3 db mókás golyónak van hely, melyeket ha belekalapálunk a kockába, egy golyóvezetőbe esnek, ahonnan a földszintig gurulnak.

Az oldalán van még formabedobó is, ahol a különböző színes kis mértani testek laknak. Pl. szív, kocka, háromszög stb. Ha középen a nagy, piros gombot kihúzzuk, a formák leesnek és újra kezdődhet a játék. A formákat a színek segítségével is a helyükre tudod tenni!

A következő oldalán egy labirintusszerű méhsejt található, amit ha elforgatunk, a kis méhecskék ide-oda röpködnek. A sok röpködéstől már elfáradtak, próbáld bejuttatni őket – kettesével – a helyükre. Amennyiben még pici a babánk, akkor is remek szórakozást ígér, ha a fogantyú segítségével „csak” tekergeti a narancssárga hatszöget, hiszen a méhecskék ide-oda mozognak benne.

A negyedik oldalon elkóboroltak a háziállatok. Szeretnének hazajutni. Segíts nekik! A színek most is irányt mutatnak!

A kockába belekapaszkodva biztonságosan állt mellette sokáig, hiszen a nagy méretének köszönhetően ez is lehetséges.

A kocka mérete: 35x35x49,7 cm

Alkalmas 12 hónapos kortól.

A termék rendelésre érkezik, beszerzési idő 2-3 hét!

Készleten


Cikkszám: BV029229 Kategória: