Lábzsákok, bundazsákok

Sok anyuka panaszkodik arról, hogy nem eszik vagy nem alszik rendesen a kisgyermeke. Ilyenkor vajon felmerül a kérdés az édesanyákban, hogy a kicsi egyáltalán éhes-e vagy kellően elfáradt-e?
A csecsemők és kisgyerekek egészséges fejlődésének egyik fontos feltétele a szabad levegőn való tartózkodás. Így előfordulhat, hogy egy kiadós séta a szabadban megoldja az evés-alvás problémát.
A friss levegőre télen is szüksége van a babának, sokan friss levegőn szeretik ha alszik is a babájuk. Ebben nagy segítségre lehet egy könnyen használható időjárásnak megfelelő vastagságú bundazsák. Legyen az esős szeles őszi, vagy igazán hideg téli nap, a babakocsi bundazsák jó választás.
Odenwälder Walk Wollmix Bundazsák stone melange
A bundazsák nagy előnye az overálhoz képest, hogy sokkal szabadabb mozgást biztosít és melegebb, kényelmesebb. Ha elalszik bennük a baba és egy fűtött helyre mentek a bundazsák felső részét könnyedén leszedhetitek vagy végig kicipzározhatjátok anélkül, hogy felébresszétek őt.
Bugaboo Classic bundazsák dark navy
Az univerzális bundazsákokat úgy alakítják ki, hogy valamennyi babakocsihoz használhatóak, de léteznek kifejezetten autóshordozóhoz gyártott bundazsákok is. Ezek ideálisak babakocsi mózesbe is.
A BabaVár – Baba-KisMama outlet-ben széles választék között válogathatsz jó minőségű márkás bundazsákok között feltűnően kedvező árakon, amik ráadásul még szeptember hónapban akciós árakon érhetőek el.